OM OSS

 

" Hos oss arbetar frisörer med minst 10 års erfarenhet, och som brinner för allt som har med hår att göra. För att hålla oss uppdaterade inom yrket går vi regelbundet på kurser och visningar "

 

Salong Trappa Ner startades 2007 av kusinerna Anna och Jenny. Vi började vår resa i Johanneberg i en källarlokal. År 2011 var det dags att ta klivet och flytta till en större lokal PÅ FÖRENINGSGATAN. År 2017 tog vi ytterligare ett stort steg då vi öppnade ännu en salong I SISJÖN.

 

SALONG TRAPPA NER FÖRENINGSGATAN

Vi finns sedan 2011 i en helt fantastisk lokal på Föreningsgatan 39 (mellan Vasaplatsen och Landala torg). Det är ett gammalt hus med stora fönster och fem meter i takhöjd.

Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken, närmaste hållplatserna är Vasastan eller Kapellplatsen. Kommer du med bil finns det parkering i området.

 

SALONG TRAPPA NER SISJÖN

Från september 2017 finns vi i en helt nyrenoverad lokal i ett industriområde mellan Högsbo och Sisjön. Salongen ligger på August Barks Gata 11.

Här kan du PARKERA gratis direkt utanför eller så tar du bussen till köpcentrum 421.

 

VI SOM ARBETAR PÅ SALONG TRAPPA NER

Hos oss arbetar frisörer med minst 10 års erfarenhet, och som brinner för allt som har med hår att göra. För att hålla oss uppdaterade inom yrket går vi regelbundet på kurser och visningar.

Du är välkommen in till oss för att slappna av och låta oss ta hand om ditt hår. Vi lägger ner både hjärta och själ för att du ska bli nöjd. Vi kommer gärna med förslag och idéer.

 

Vi jobbar med Kevin Murphy, Evo, Olaplex, Malibu, Hairtalk och Cailyn mineralsmink och hudvård. Vi har självklart ett genomgående miljötänk när det kommer till val av produkter.

 

Har ni några frågor så är det bara att kontakta oss.

Varmt välkomna önskar Frida, Jenny, Anna, Malin, Sandra och Josefine.

_B1B3087WEB.jpg